Algemeen

Mijn naam is Paul Borgmann, ik ben in 1965 geboren in Amsterdam en van kinds af aan een groot hondenliefhebber. Ik ben opgegroeid in "groen" Amstelveen en heb door de jaren heen  diverse honden van familie en kennissen uitgelaten.Toch ben ik qua opleiding en werk een heel andere kant op gegaan. Na vele jaren en diverse werkgevers heb ik besloten dat het tijd werd om iets te gaan doen waar mijn hart naar uitgaat.  
Zo is eind 2010 het idee ontstaan om WOEF!Hondenuitlaatservice op te zetten. In de eerste plaats natuurlijk vanwege mijn passie voor honden maar ook, en laat ik maar eerlijk zijn, om m'n geld te verdienen met iets waar ik al jaren van droom... m'n eigen hondenuitlaatservice!

Ik heb zowel theoretische als praktijkervaring met veel verschillende hondenrassen en hun (roedel)gedrag. Van een verlegen Alaskan Mallamute tot dominante langharige dwerg Teckel, en alles wat daar tussenin zit... ik wandel graag met ze, en zij met mij. 

Ondanks mijn jarenlange ervaring zal ik, om een nog betere service te kunnen bieden, zeer binnenkort starten met de cursus Hondenuitlaatservice verzorgd door de Martin Gaus Academie welke erkend wordt door de Belangenvereniging Honden Uitlaat Services Nederland (HUS).

 
www.woefhondenuitlaatservice.nl