Algemene voorwaarden

 

Uw hond dient gezond te zijn.

Uw hond dient gechipt te zijn.

Uw hond dient te zijn ingeënt tegen Hondenziekte, Ziekte van Weil,  Parvo en Kennelhoest, een titerbepaling (overlegbaar) is ook prima.

Uw hond dient preventief te zijn behandeld tegen vlooien, wormen en  teken.

Uw hond dient sociaal te zijn met mens en dier.

Uw hond dient basiscommando's zoals "hier" en "zit' te kennen.

Bij ziekte of loopsheid kan uw hond niet mee met groepswandelingen van WOEF!Hondenuitlaatservice Loopse honden kunnen tegen het solotarief wel aangelijnd worden uitgelaten.

Puppies tot 8 maanden kunnen niet mee met de groep. WOEF!Hondenuitlaatservice organiseert een speciale puppywandeling waarbij de nadruk op socialisatie van uw pup ligt.

U dient een besmettelijke ziekte of loopsheid van uw hond zo spoedig mogelijk te melden bij WOEF!Hondenuitlaatservice

U dient een afgesproken uitlaatbeurt minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen anders wordt de afspraak doorberekend.

U dient een WA-verzekering te hebben waarin uw hond is opgenomen.

Als eigenaar van uw hond blijft U aansprakelijk voor schade aan derden of zaken door de hond(en) veroorzaakt.

WOEF!Hondenuitlaatservice is niet aansprakelijk voor enige verwondingen, ziekten, infecties, kreupelheid of eventueel verlies van uw hond.

WOEF!Hondenuitlaatservice is niet aansprakelijk voor enige schade aan uw huis of interieur als gevolg van een natte of vieze hond. WOEF!Hondenuitlaatservice zal er echter ten alle tijden haar best voor doen uw hond zo droog en schoon mogelijk thuis af te leveren.

WOEF!Hondenuitlaatservice loopt op de overeengekomen dagen en tijden met uw hond.

WOEF!Hondenuitlaatservice wandelt tenminste een (1) uur met uw hond (mits met de groep mee).   

WOEF!Hondenuitlaatservice handelt naar eigen inzicht bij enige calamiteiten en gaat zo nodig met uw hond naar de dierenarts. De kosten van de dierenarts zijn voor de eigenaar. Indien mogelijk zal altijd overleg met de eigenaar worden gepleegd.

Bij een weeralarm of extreme gladheid behoudt WOEF!Hondenuitlaatservice zich het recht de wandeling af te zeggen.

WOEF!Hondenuitlaatservice heeft ten alle tijden het recht om de overeenkomst op te zeggen; reeds betaalde gelden worden U dan terugbetaald.

U heeft als opdrachtgever het recht ten allen tijden de overeenkomst op te zeggen; reeds betaalde gelden worden dan niet terugbetaald.

U dient WOEF!Hondenuitlaatservice van een huissleutel te voorzien zodat wij uw hond op de afgesproken dagen bij U thuis kan ophalen en weer kan afleveren (mits U niet thuis bent).

Betaling dient vooraf contant of per bank te worden voldaan. Hiervoor ontvangt U van WOEF!Hondenuitlaatservice een factuur.

 
www.woefhondenuitlaatservice.nl