Hoe werkt het?

Wanneer U besluit om uw hond mee te laten wandelen met WOEF!Hondenuitlaatservice, neem dan telefonisch óf via email contact met mij op. Ik maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een unieke gratis proefwandeling!

Tijdens deze kennismaking vorm ik een beeld van uw hond en kunt u het karakter en verdere eigenschappen en gedragingen van uw hond waar nodig toelichten. 

Ook zal ik de voorwaarden en de uitlaatdagen bespreken. Wanneer U hiermee akkoord gaat wordt er een overeenkomst getekend en plan ik samen met u de eerste wandeling.

Als uw hond voor de eerste keer mee gaat met een van de kleine groepen waarmee             WOEF!Hondenuitlaatservice wandelt, blijft uw hond aan de lijn totdat iedereen binnen de groep zich op zijn gemak voelt. Of uw hond wel in de groep past wordt uitermate zorgvuldig in de gaten gehouden. Vanzelfsprekend houd ik u op de hoogte van alle ontwikkelingen!

Er wordt gewandeld in het Amsterdams Bos.  

Tijdens een wandeling kan uw hond lekker samen met andere honden ravotten en genieten van zijn "hondenleven''. Ik wandel een uur, soms iets langer. Er wordt echt niet op de klok gekeken, het plezier van de hond staat voorop!

Een solowandeling bij U in de buurt behoort ook tot de mogelijkheden wanneer uw hond niet met de groep mee kan door bijv. loopsheid.

WOEF!Hondenuitlaatservice beschikt over (hond)veilig vervoer,  voorzien van een elektrisch ventilatiesysteem, zodat uw hond het niet te warm krijgt en altijd frisse lucht heeft.

 
www.woefhondenuitlaatservice.nl